Почивки

Почивка в Бали!

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯБали е част от Република Индонезия и е разположен на 8 до 9 градуса южно от Екватора, между остров Ява на запад и останалата част на Lesser Sauda Islands (Sumbawa, Flores, Sumba, Timor) на изток.Остров Бали е истински тропически рай със своите извисяващи се в облаците вулкани, планински склонове покрити със стъпаловидно оформени оризови тераси, гъста тропическа джунгла, от която се носи аромата на орхидеи, хибискуси и бугенвилеи, и плажове - черни и искрящи под горещото слънце на север, и ослепително бели на юг, галени от топлите вълни на Индийския океан. Бали е смятан за едно от най-красивите места в света. С десетките си хиляди храмове и пагоди, Бали е известен още като "Острова на хилядата Храма".Почивката на Бали е прекрасна възможност да опознаете богатата култура, традиции и изкуства на неговите жители, запазили в сърцето на ислямска Индонезия своята будистка религия, съчетана с местни традиции и вярвания.

ЕЗИК И РЕЛИГИЯ Населението на остров Бали наброява близо 3 милиона души, 93% от които са хинди, а останалата част мюсюлмани. Балийският и индонезийският са двата най-разпространени езика на остров Бали. Повечето от жителите на Бали говорят и английски, заради туристите посещаващи острова.

ПАРИЧНА ЕДИНИЦАПаричната единица е индонезийска рупия (Rp) = 100 сен.

КЛИМАТ Климатът е екваториален и субекваториален с темп. В равнините през цялата година 25 - 27 градуса С?. Валежи - 2000 - 4000 мм, падащи равномерно през годината. Реките са къси и пълноводни. Растителност - 65 % от площта са покрити с влажни тропически гори.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА

България Травъл - гр. София, ул."Пиротска" № 45, ет. 1 02/989 89 69 - office@bulgariatravelbg.com
Bulgaria Travel LTD, 45 Pirotska str., level 1, Sofia - 0899 53 99 66 bulgariatravel; Facebook "Bulgaria Travel"