Автобусни екскурзии


Френска Ривиера и Лигурия

1 ДЕН
Отпътуване от София в 06:00ч (площад Руски паметник), по маршрут София - Белград - Загреб . Свободно време в центъра на Загреб с възможност за разглеждане на Катедралата, църквата Св. Марк, старият Горен град - пешеходна зона, изпълнена с оживени бистра и ресторанти, Националния театър и др. Нощувка в района на Загреб.

2 ДЕН
Закуска.Отпътуване за Милано. Пристигане в Милано. Туристическа програма: Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил Дуомо, наречена чудото на Италия; Ла Скала - един от най-престижните световни оперни театри; замъкът Сфорцa, построен през 1368г., за да защитава града, Музеят на науката и техниката; покритата галерия на Виктор Емануил II във форма на кръст с остъклени тавани.Възможност за посещение на църквата Santa Maria delle Grazie, където се намира прочутата картина "Тайната вечеря" на Леонардо да Винчи в района на Венеция. Нощувка в района на Милано.

3 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Монако.Туристическа обиколка: Дворецът на фамилия Грималди - създатeлите на Княжеството, които го превръщат в едно от най-богатите места в света и го управляват и до днес; Катедралата, където са погребани членове на фамилия Грималди. Възможност за посещение на Океанографския музей на Жак-Ив Кусто, представящ огромна колекция от морска флора и фауна, модели на изследователски кораби, аквариум с повече от 4000 представители на средиземноморската и тропическата екосистема. Свободно време в района на Казиното в Монте Карло. Нощувка в района на Ница.

4 ДЕН
Закуска.Туристическа програма в Ница – старият град, съхранил атмосферата и автентичния дух на Средновековието: атрактивният пазар на цветята; най-големият площад "Масена" и крайбрежният булевард "Променад Де-з-Англе" с най-престижните хотели на Френската ривиера. Отпътуване за Кан. Свободно време в Кан - музеят-замък на изкуствата, морският музей и музеят на фотографията, Ла Кроазет (La Croisette) и е най-известната и луксозна улица в града. Нощувка в района на Ница.

5 ДЕН
Закуска.Отпътуване за Генуа.Вечерна разходка в Генуа - площада Ферари (Piazza De Ferrari), на който се намират операта teatro Carlo Felice, катедралата Сан Лоренцо, старото пристанище (Porto Antico), древния фар (Torre della Lanterna - най – старата подобна структура в света, върху нея е изрисуван символа на Генуа), музея за ориенталски изкуства, и огромния аквариум. Нощувка в района на Верона

6 ДЕН
Закуска.Отпътуване за Сирмионе - средновековен град крепост, построен на едноименния полуостров на езерото Гарда. Отпътуване за Верона: Арена ди Верона - един от най-добре запазените римски амфитеатри в Европа; площад Бра - най-големият площад във Верона и един от най-просторните и внушителни в цяла Италия; Къщата на Жулиета; площад Деле Ербе - старият римски форум; Площад Синьория и улица Мацини.Свободно време Oтпътуване за България.

7 ДЕН
Пристигане в София около обяд на площад "Руски паметник"

ДАТИ И ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА


Дата Цена
12.04.2017 г. 549 лв.
03.05.2017 г. 559 лв.
24.05.2017 г. 559 лв.
20.09.2017 г. 559 лв.
- -

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт с лицензиран автобус


1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в района на Загреб


1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в района на Милано


2 нощувки със закуски в хотел 2/3* в района на Ница


1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в района на Верона


Туристическа програма в Милано, Монако, Ница, Кан, Генуа,


Водач от агенцията

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 2000 евро – 8.90 лв. / за лица над 65 г. – 17.80 лв; за лица над 75 г. – 26.70 лв./


Такса престой в Италия - 2-3 EUR на турист на ден (в хотел 2* и 3*), заплаща се индивидуално на рецепцията на хотела

ДОПЛАЩАНЕ:
Единична стая :189 лв.

ОТСТЪПКИ:
Деца до 12 г., настанени в стаята на двамата родители: 10% отстъпка

България Травъл - гр. София, ул."Пиротска" № 45, ет. 1 02/989 89 69 - office@bulgariatravelbg.com
Bulgaria Travel LTD, 45 Pirotska str., level 1, Sofia - 0899 53 99 66 bulgariatravel; Facebook "Bulgaria Travel"